18:10

Nu ska vi iväg på middag. Hörs ikväll eller imorgon, puss.


Moi.

Jag

Okej, det skulle varit fler bilder men blogg.se ville bara ladda upp en...

Fredag

JOIHIDUUDGY
Nu sitter jag och väntar på Julia. Hon kommer nog snart. Vi ska vara med varandra idag, få se vad vi hittar på!
Imorgon ska jag kanske gå på bio med L & L. Hoppas att det funkar.
Puss och Kram!

Idag

Idag var jag Ida och Julia och tryckte tröjot på 5:te Elementet. Det var jätte kul, och tröjan blev as snygg. Ellerhur tjejjor!?
Har inget att skriva om haha. Ska inte äta middag nu. Puss

Dagens outfit

Denna hade jag på mig idag. Från Gina.
Gud vad kul det har varit att träffa våra kusiner!  Haha det började med att vi inte hittade varandra. Vi gick om varran hela tiden, haha. Vi gick runt i några butiker och tog sen en fika på Waynes Coffee. Jag smakade Chai Latte där, det var faktiskt riktigt gott! Kanske lite för sött bara..
Sen gick jag och köpte min tröja från Gina och så åkte vi hem till dom!
Det var jätte kul, vi måste bara göra om det!
Puss

Liv & Lydia ♥

Istället för på torsdag så ska vi shoppa idag! Jag och min syster åker in till t-centralen där vi möter Liv och Lydia. Dom är våra kusiner och Liv är min bästa vän och Lydia är min systers bästa vän. När vi har shoppat klart åker vi hem till dom och sover över!
Ha det bra idag! Puss

Kratta löv

Hejsan! Idag börjar höööstlovet, wihoo! Gud vad härligt men en ledig vecka! Jag menar, vem vill inte slippa skolan?
Men dagen började med att vaknade och kände mig bra (inte sjuk alltså). Tittade på tv:n ett tag. Tog sen frukost och klädde på mig kläder och gick ut och krattade (!) löven som ramlat från träden på gräsmattan. Det gör jag bara för att tjäna pengar. Får pengar av min pappa för på torsdag ska jag, min syrra och kusinerna ut i stan och shoppa, och jag har såklart redan använt upp min månadspeng. Så då fixar jag pengar såhär!
Hoppas ni får att bra lov! Pusshej!

YES!

Tror att jag har blivit frisk! Skönt va? Eller kanske inte helt hundra, är fortfarande en aning yr. Men det börjar gå bort så småning om. Vad ska ni (du?) göra idag? Själv har jag ingen aning faktiskt. Vi får se vad det blir.
Men tänkte skriva in några kompisars bloggar:
Liv: livsliv.devote.se
Julia: juliea.devote.se
Ida: justjag.devote.se och iknowida.blogg.se
Jessica: alwaysme.devote.se
Okej det blev bara fyra men orkar inte länka till flera.
Puss o Kram

GinaTricot

Denna vill jag ha, fin? Fast vet inte vilken färg..hmmm.

Idol

Sitter och tittar på idol och äter godis just nu. Eller det är egentligen reklam. Rock-tema iaf! Erik var ju först och han var ju bäst!
Men jag börjar att må lite bättre som tur är. Nej nu börjar det!
Puss

Sunes sommar

HejHEj! Blev alltså hemma idag då. Jag har precis kollat klart på Sunes sommar, haha. Har typ inget annat att göra, det är jätte tråkigt.. Men pappa kom nyss hem från konditoriet med mat. Mums!
Pusshej!

NEEEEEEEEEEJ!

Åååååååh! Jag har gått och blivit sjuk! Har feber och halsen svider. Fast inte så konstigt, halva 7:an är typ sjuka. Nej inte direkt, men iallafall. Det ända bra är att jag slipper att plugga till no provet ikväll då.
Men har hittat ett par fina skor. Typ Dr. Martens fast en lite billigare modell, hehe. Från h&m.
Pussar.

TIK TOK


Design

Ja, juste. Jag håller på med den också. Den som är nu är bara tillfällig, lovar att fixa en ny så snart som möjligt!

Torsdag

Hej bloggen! Idag är det torsdag. Jag har inte känt mig så bra, kanske håller på att bli sjuk. Men hoppas inte. Vi hade en kort dag idag allafall. Slutade med slöjd, då vi hade vikarie. Wiho! Vi fick Laila! Nej, gud hon är typ sämst haha.
Men imorgon har vi no prov, måste plugga. Det har varit ganska lätta kapitel förutom det som vi fick i fredags. Asså åååå, kan vi inte bara hoppa det? Det handlar om elektromagneter, hur kul (NOT) ?
Pussar

Shopping med Ida och Jessica.

Heej hej!
Idag efter skolan åkte jag, Ida och Jessica in till skhlm och shoppade! Det var planerat att Julia också skulle med men hon blev sjuk, kom inte till skolan så vi fick åka utan henne. Men det var iaf jättekul. Jag köpte en oversize tröja från BikBok (199 kr) , en ring med piano tangenter på från Six (30 kr rea) och ett läppglans från h&m (10 kr)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0